Wel beperkt, niet gelimiteerd – just do it!

‘Don’t believe you have to be like anybody to be somebody.’ 

Veel van de ondernemers met een chronische ziekte, beperking of mantelzorgtaken die ik spreek hebben er last van dat ze zich vergelijken met anderen, die wel volop tijd en energie in hun bedrijf kunnen steken. Ze zien die ondernemers meters maken, die zij zelf nooit kunnen halen. Daardoor hebben ze zelf het gevoel tekort te schieten.

=> Herken jij dit? Dat je jezelf vergelijkt met anderen en je daardoor slechter over jezelf gaat voelen?

De quote waarmee dit blog begint komt uit onderstaand filmpje van Nike. Ik deel het hier met je omdat ik je wil inspireren om vooral in jezelf te geloven, in je eigen mogelijkheden en om je dromen niet in te perken. Want jouw mindset, wat jij gelooft over jezelf, is zo belangrijk!  Geloof in jezelf en in je dromen geeft je zo veel kracht en energie. Door niet in beperkingen te denken, maar in mogelijkheden, creëer jezelf de voorwaarden om een fijn leven te leiden binnen jouw grenzen. Wees je bewust van je mindset en ga actief aan de slag om vooral te zien wat er nog wel allemaal kan.  Zodat je je niet uit het veld laat slaan door mensen om je heen die volgens jou veel meer bereiken, of mensen die tegen je zeggen, dat jouw dromen niet langer voor jou weggelegd zijn, dat wat jij wilt bereiken nu echt niet meer kan.

‘Don’t ask if your dreams are crazy, ask if they are grazy enough.

‘It is only crazy until you do it.’

 

=> Welke inspiratie haal jij uit deze video voor jezelf?

Just do it :)!

Succes!

Ik ben Esther Hoenderdos-Elsinger en het is mijn missie dat iedereen –gezond, niet gezond, begrensd, onbegrensd- binnen de eigen fysieke en mentale grenzen toegevoegde waarde kan leveren op een plezierige, gezonde, duurzame en flexibele manier door het effectief inzetten van talenten op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Wil jij  als ondernemer je binnen jouw grenzen op zoek naar de mogelijkheden?  Boek dan een ontdeksessie ‘De Basis’ met mij. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Geen reactie's

Geef een reactie