Wat we niet durven (maar wel zouden moet doen)

‘Don’t believe you have to be like anybody to be somebody.’ 

Wie vergelijkt zich niet met anderen? Anderen die het beter, anders, sneller doen. Die doen wat jij al jaren wilt, maar waarvan jij denkt dat het niet binnen jouw bereik ligt. En wat jou  het gevoel geeft tekort te schieten.

Herken jij dit? Dat je jezelf vergelijkt met anderen en je daardoor slechter over jezelf gaat voelen?

De quote waarmee dit blog begint komt uit onderstaand filmpje van Nike. Ik deel het hier met je omdat ik je wil inspireren om vooral in jezelf te geloven, in je eigen mogelijkheden en om je dromen niet in te perken.

Jouw mindset, wat jij gelooft over jezelf, is zo belangrijk!  Geloof in jezelf en in je dromen geeft je zo veel kracht en energie. Door niet in beperkingen te denken, maar in mogelijkheden, creëer jezelf de voorwaarden om een fijn leven te leiden binnen jouw grenzen.

Wees je bewust van je mindset en ga actief aan de slag om vooral te zien wat er allemaal wel kan.  Wat jouw unieke combinatie van talenten is en waar jouw kracht zit. Zodat je je niet uit het veld laat slaan door mensen om je heen die volgens jou veel meer bereiken, of mensen die tegen je zeggen, dat jouw dromen onhaalbaar zijn.

‘Don’t ask if your dreams are crazy, ask if they are grazy enough.

‘It is only crazy until you do it.’

 

 

Welke inspiratie haal jij uit deze video voor jezelf?

Just do it :)!

Succes!

 


 

Ik ben Esther Hoenderdos-Elsinger. Ik help ambitieuze ondernemers een ijzersterk team en veerkrachtige organisatie te bouwen, zodat zij, op hun eigen voorwaarden, hun bedrijf kunnen laten bloeien en verder groeien.

Wil jij  als ondernemer je binnen jouw grenzen op zoek naar de mogelijkheden?  Boek dan een Skype-assessment-sessie met mij. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Geen reactie's

Geef een reactie